A Fauna Gibert som ja la tercera generació familiar al capdavant de la botiga d´animals a Manresa. Vols conèixer una mica més de la nostra llarga història? Obrim les portes al maig de 1955 amb el nom de Granja Planes, situats al carrer Carmen 25-27 del centre històric de Manresa.

Al desembre de 2009 decidim traslladar-nos a les nostres actuals instal·lacions, a la Carretera de Vic 254 de Manresa, a un local molt més ampli, on poder oferir més varietat d’articles i serveis per cuidar de la teva mascota.

T’imagines un espai on poder trobar tot el que la teva mascota necessita, amb el millor assessorament professional? Deixa d’imaginar i apropa’t a la nostra botiga de mascotes a Manresa. Volem conèixe´t a tu i a la teva petita “fauna”, per saber que productes són els més adequats per la seva alimentació i cura.

Perruqueria i consultori veterinari. A més, tot el que puguis necessitar: llits, accessoris, pipetes, corretges i pinsos de primeres marques a preus increïbles.

Disposem de diferents varietats de canaris, ocells exòtics, lloros, periquitos, agapornis, etc .A labotiga de mascotes a Manresa podràs comprar tot el necessari per la seva cura, des de l’alimentació fins a gàbies, vitamines o els accessoris.

Perruqueria felina i consultori veterinari. A més, tenim una àmplia oferta en alimentació i accessoris, pel teu amic inseparable.

A Fauna Gibert trobaràs terraris, peixeres, alimentació natural, decoració, vitamines i d’altres accessoris per tortugues aquàtiques, tortugues de terra, iguanes i tota classe de rèptils.

Fina i Mònica són les especialistes en aquariofília, que s’ocupen del manteniment d’aquaris per Manresa i al Bages, amb servei a domicili per la zona. Consulta’ns!

Venem rosegadors de diferents espècies i tot el necessari per la seva cura: gàbies de totes les grandàries, formes i colors, complements com casetes i alimentació específica per l’edat, espècie o necessitat de l’animal.

TOTS ELS SERVEIS PER A LA TEVA MASCOTA A MANRESA