Fauna Gibert: des de 1955 al seu servei

Serveis

Consultòri veterinari Perruqueria felina i canina

Fauna

Aquariofília Rèptils Ocells Rosegadors Gats i gossos

Empresa

Contacta amb nosaltres Història Mapa Legal

Actualitat

Notícies i novetats

Aquariofília

Importem directament peixos i plantes setmanalment de diferents procedències (Alemanya, República Txeca, Singapur, Laos, Sri Lanka,...), escollint els millors proveïdors de cada país i realitzant un estricte control de salut i qualitat. D´aquesta manera podem oferir als nostres clients la màxima qualitat.

A més disposem d´una àmplia gamma d´aquaris en exposició, i tot tipus d´accessoris i complements per a crear un medi de vida immillorable per als seus peixos i plantes. Oferim el servei de muntatge, manteniment i assessorament d´aquaris.


 

 També realitzem conferències, la darrere duta a terme, titulada ¨L´apassionant hobby d´aquariofília¨ , va córrer a càrrec de biòlegs i professionals experts en el tema a l´emblemàtic edifici de Can Jorba, a Manresa. La conferència va ser dedicada als nostres clients aficionats a la creació i manteniment d´aquaris domèstics. Aquest esdeveniment va tenir una menció especial a la revista del sector, ¨Acuario Pràctico¨, en el nº41 pàgina nº 5: ¨Es la primera ocasión en que se realiza un acto de éste tipo para clientes finales y no para profesionales, como es lo habitual¨.

Per a Fauna Gibert el tracte amb el client és fonamental i és per això que esperem la seva visita per coneixe´l i oferir-li els nostres serveis i promocions.